Elke dag een nieuwe tekst

Er komen steeds artikelen bij op 4eco. Nieuwe artikelen verschijnen eerst als feuilleton, met elke werkdag een nieuwe aflevering van tekst plus foto, tot het artikel compleet is. Dus als een artikel uit 8 afleveringen bestaat treft u op dag 1, laten we zeggen maandagochtend, de eerste aflevering in uw mailbox. En dan loopt het door totdat op de woensdag van de tweede week aflevering 8 bij u binnenkomt. De dag erna start dan een nieuw artikel, dat misschien wel uit 25 afleveringen bestaat. Enzovoort.
U kunt ook een pdf van maken van een artikel, zodat het één geheel is.

De zes rubrieken zijn nogal uiteenlopend. Ik kan me voorstellen dat u in sommige artikelen meer geïnteresseerd zult zijn dan in andere. Omdat ze altijd uitdagend en verrijkend zijn, wil ik suggereren dat u bij een minder ‘leuk’ onderwerp gewoon doorgaat met uw gratis abonnement, en de draad van het lezen weer oppakt bij een onderwerp dat meer van uw gading is. Wie weet leest u dan toch ook nog het artikel dat tussendoor loopt.

Vanaf de zomer 2023 beginnen, afwisselend met andere artikel, de afleveringen van het (dikke) boek ‘Het betekenisweb’ te lopen (voor de rubriek HOOP). Deze teksten zijn wat langer en zonder foto.

Inschrijven
U kunt zich hierop gratis abonneren. Voor inschrijven geeft u eenvoudig uw emailadres door, dat verder nergens voor gebruikt wordt. U kunt u natuurlijk op elk gewenst moment ook weer uitschrijven.

4eco biedt niet de gelegenheid om de afleveringen van commentaar te voorzien, maar heeft u werkelijk iets belangrijks te melden, dan kunt u een mailtje sturen naar 4eco@janvanarkel.nl.